Dobročinná sbírka na OEGP
pomůže Ukrajině 20 724 korunami

Ve čtvrtek 3. března 2022 uspořádali studentky a studenti Rakouského gymnázia v Praze sbírku, jejíž celý výtěžek byl hned následující den odeslán organizaci Člověk v tísni. Odtud poputuje tam, kde je nyní každá pomoc moc potřeba – na Ukrajinu. Je úžasné, že se prodejem sladkých i slaných dobrot podařilo vybrat neuvěřitelných 20 724 korun. Mnohokrát děkujeme a připojujeme i poděkování realizačního týmu:

Vážené učitelky a vážení učitelé, milé studentky a milí studenti, nenahraditelní zaměstnanci Rakouského gymnázia v Praze,

chtěli bychom vám všem moc poděkovat za účast na sbírce pro Ukrajinu. Díky této akci jsme se nejen všichni dobře najedli, společně si popovídali a ukrojili pár minut z vyučování, ale především se nám podařilo vybrat neuvěřitelných 20 724 korun, které můžeme poslat dál. Tam, kde jsou potřeba mnohem víc než v našich kapsách. Ukázali jsme, že Ukrajina má naši podporu. Dává to smysl a myslíme, že máme být na co pyšní. Tohle rozhodně nebyla poslední charitativní akce na naší škole.

Děkujeme a všem přejeme krásné jarní prázdniny,
školní časopis Courier a celý realizační tým