Zahradní slavnost
k ukončení studia na OEGP

Týden po absolvování maturitní zkoušky se naši čerství absolventi a absolventky dočkali také slavnostního předání českého maturitního vysvědčení. To proběhlo jako oslava ukončení studia na Rakouském gymnáziu v Praze ve čtvrtek 9. června v areálu školy. Na konci června pak maturantky a maturanti obdrží ještě rakouská vysvědčení, a to z rukou rakouské velvyslankyně v rezidenci Rakouského velvyslanectví.

Počasí nám přálo, čtvrteční slavnost proto mohla proběhnout na terase a v zahradě školy, a celé odpoledne se neslo v milé, radostné atmosféře. Česká vysvědčení letošním absolventkám a absolventům za hrdého přihlížení rodin a vyučujících předal rakouský honorární konzul pan Mag. Georg Stögerředitelka Rakouského gymnázia v Praze paní Mag. Isabella Haleš předseda Školní rady OEGP pan Dr. Erwin Hanslik.  

Poté si všichni vzájemné setkání mohli vychutnat ještě u sklenky prosecca a dalšího občerstvení a užít si poslední společné chvíle v prostředí, které v bylo v uplynulých šesti letech důležitou součástí jejich životů. Děkujeme za tento čas a všem přejeme v jejich další životní etapě mnoho štěstí, spokojenosti a úspěchu!



Fotogalerie …