Maturitní ples OEGP
byl opět příležitostí slavit

Maturitní ples Rakouského gymnázia v Praze v tomto školním roce proběhl o něco dříve než v letech minulých, ale již tradičně byl i tentokrát krásnou příležitostí, jak oslavit uplynulé roky studia a ve slavnostní okamžik se setkat se svými blízkými, spolužáky i vyučujícími. Národní dům na Vinohradech, kde se ples konal, se v pátek 14. října 2022 proměnil v místo plné hudby, tance, zábavy, jídla a pití a především radosti. Několik stovek studentek a studentů, rodičů, příbuzných, vyučujících a přátel si v tento večer užívalo nejen noblesní prostředí celé budovy, ale především společné setkání v tuto významnou chvíli.

Záštitu stejně jako minule převzala a plesu se osobně zúčastnila rakouská velvyslankyně v České republice paní Dr. Bettina Kirnbauer, kterou při slavnostním zahájení na pódiu doprovodila ředitelka školy paní Mag. Isabella Haleš a předseda školské rady pan Dr. Erwin Hanslik. Součástí plesu byla jako obvykle také imatrikulace studentek a studentů prvního ročníku. Ta pro nováčky a jejich rodiny byla zážitkem, k němuž se ve vzpomínkách jistě budou rádi vracet i v průběhu dalších let na OEGP.

Mnohokrát děkujeme všem hostům, kteří přispěli k úžasné atmosféře celého večera, a maturantkám a maturantům přejeme co nejhezčí poslední měsíce na gymnáziu a hodně štěstí a úspěchů při maturitě!  



Fotogalerie …