Výlet – Jizerské hory, 4.A

V Jizerských horách jsme byli dohromady 3 dny, když nepočítám sobotní ráno, kdy jsme odjížděli, každý den jsme na programu měli jinou aktivitu. První den jsme jako celá třída šli na Ještěd, moc náročné to nebylo, jediné co bylo špatné, bylo počasí, respektive byla velká zima. Poté jsme si poblíž vrcholu Ještědu vypůjčili koloběžky, a sjeli jsme jej až dolů do města, kde jsme se pak zastavili i na oběd.

Druhý den, jsme se rozdělili na dvě skupiny, jelikož naplánovaný program byl velmi náročný. Ten den jsme ušli tam i zpátky cca. 20 km, s tím že jsme došli až do Polska, což bylo velmi zajímavé. Druhá, menší skupina, mezitím obstarala potřebné věci na opékání k ohni, který byl na onen večer naplánován. Za všechny můžu nejspíš říci, že to byl nejlepší den. Výlet do Polska byl zajímavý, a večer u ohně byl zábavný.

Třetí, poslední den, jsme chtěli mít uvolněnější, tak jsme vyrazili do IQ Landie v Liberci, kde jsme strávili většinu dne. Ani za tu dobu co jsme tam strávili jsme nestihli projít všechny sekce, které tam byli, ale nikomu to moc nevadilo, za prvé jsme už byli velmi unavení, a za druhé tam spousta z nás nebyla poprvé. Nejvíce času jsme samozřejmě strávili v sekci sexuální výchovy.

Martin Blažek (4.A)

Fotogalerie …