Pohár rozhlasu

Vynikající výkony podali studenti a studentky prvního ročníku během soutěže v lehké atletice – Poháru rozhlasu ve dnech 10. a 11. května 2018. Na programu klání byly různé běžecké disciplíny (60 metrů, štafeta 4×60 metrů, 800 metrů a 1500 metrů), skok daleký, skok vysoký a vrh koulí. Výběr dívek z prvního ročníku předvedl ve všech disciplínách skvělé výkony a vyhrál nejen tři disciplíny jednotlivců a štafetu, ale i soutěž celkově. Na úspěchu se podílely tyto studentky: Doležalová Evelína, Hobzová Anna, Schiestlová Nataša, Panušková Adéla, Jestříbková Anna, Jirátová Julie a Štěpánková Marie.
Pozadu nezůstali ani chlapci z druhého ročníku, kteří díky svému vynikajícímu sportovnímu nasazení získali celkové druhé místo. Ve štafetě byli bohužel diskvalifikováni, čímž jim unikla šance na prvenství.
Chlapecký tým tvořili Koubek Vojtěch, Kutschera Alexander, Chernichenko Maksym, Nguyen Quoc Tuan, Nguyen Quoc Viet, Matěja Filip, Lhota Jakub a Hlaveš Jan.

Dívčímu týmu navíc prvenství zajistilo postup do finále v Praze, které se konalo 23. května na atletickém stadionu Na Kotlářce. Dívky si i zde vedly výborně, skončily na krásném pátém místě. Naše družstvo bylo jedno z nejmladších a tak se budeme těšit, co předvede příští rok.
O úspěch ve finále se zasloužily: Marie Štěpánková, Julie Jirátová, Natasha Schiestlová, Adéla Panušková, Anna Hobzová, Evelína Doležalová, Anna Jestříbková a Nela Sechterová.
Všem sportovkyním a sportovcům srdečně gratulujeme a děkujeme za krásnou reprezentaci školy. 

Výsledky:
Dívky: http://online.atletika.cz/vysledky/35615/0/0
Chlapci: http://online.atletika.cz/vysledky/35616


Chlapci: http://online.atletika.cz/vysledky/35616