Zahradní slavnost pro absolventky
a absolventy OEGP

Stejně jako v několika uplynulých letech jsme i v tomto školním roce uspořádali zahradní slavnost pro čerstvé absolventky a absolventy Rakouského gymnázia a jejich rodiny, spojenou s předáváním českých maturitních vysvědčení. Ve čtvrtek 15. června tak terasa a zahrada školy ožily milou, slavnostní atmosférou a radostí z úspěšně zakončeného studia.

Česká vysvědčení letošním maturantkám a maturantům za účasti vedení školy, vyučujících a pyšných rodin předali zástupce rakouské velvyslankyně pan Stephan Rutkowski a předseda školské rady pan Dr. Erwin Hanslik.   

Poté si všichni ještě mohli popovídat u dobrého občerstvení a sklenky prosecca a užít si poslední společné chvíle v prostředí, v němž v uplynulých šesti letech strávili podstatnou část svého života. Děkujeme za krásné společné roky a všem přejeme mnoho štěstí, spokojenosti a úspěchu na jejich další životní cestě!

Na konci června se novopečení absolventi a absolventy setkají ještě jednou, aby v rezidenci Rakouského velvyslanectví z rukou rakouské velvyslankyně obdrželi také rakouská maturitní vysvědčení.

© Jakub Lacina, 15. 6. 2023

Fotogalerie …