Teambuilding 3.ABC

Letošní třetí ročníky přišly kvůli pandemii coronaviru o všechny tradiční příjemné společné školní akce – o výlet do Lince, do Drážďan i o lyžařský kurz. Proto jsme se rozhodli uspořádat alespoň jeden větší ročníkový výlet na konci třetího ročníku. Pojali jsme to jako teambuildingovou akci, protože děti se mezi sebou napříč třídami moc neznaly a v příštím školním roce se ze tří tříd mají stát dvě. Vyrazili jsme proto společně autobusem do Šafova, což je malá vesnička u Znojma, kde jsme měli ideální zázemí pro naše aktivity – velký objekt s oplocenou zahradou, rozměrnou kuchyní a velkou společenskou místností. K dispozici bylo i sportovní vybavení, pingpongový stůl, ohniště, trampolína a gril. Cílem pobytu bylo tedy, aby se mezi sebou děti lépe poznaly a dobře spolupracovaly. A to se nám opravdu povedlo! Společné vaření, hraní pingpongové obíhané v 15 lidech, hraní Bangu „na život a na smrt“, příprava táborového ohně jen s použitím malé sekerky a velkých smrkových polen, sportovní a týmové hry v menších, pokaždé jinak promíchaných skupinkách, hraní na kytaru a společné zpívání, celodenní výlet do Vídně s náročnou poznávací rallye v centru města, krásné počasí a také spousta volného času na povídání – to je recept na úspěch! V pátek jsme se vraceli do Prahy unavení, ale spokojení a se spoustou krásných zážitků a nových přátelství.


Bylo to fajn. Přišlo mi, že jsme měli konečně příležitost poznat se i mimo školu. (Anika, 3.B)

Myslím, že to byla super příležitost spřátelit se a poznat se s lidmi z ostatních tříd – a myslím, že se to moc povedlo. (Anna, 3.B)

Přes všechna očekávání jsem si to dost užil. (Matyáš, 3B)

Z pobytu jsem měla trošku obavy, ale naštěstí se nevyplnily. Na pokoji se sešel dobrý kolektiv, v kuchyni nepanovala panika a Šafov nebyla tak nudná vesnice, jak se zprvu zdálo. (Karla, 3.B)



Fotogalerie …