Slavnostní předávání maturitních
vysvědčení v rakouské velvyslanecké rezidenci

Ve středu 28. června měli čerství absolventi a absolventy Rakouského gymnázia v Praze čest navštívit rezidenci rakouského velvyslanectví na Pražském hradě v doprovodu vedení školy a třídních učitelů, aby převzali svá rakouská maturitní vysvědčení, jak je jedinečnou tradicí v závěru studia. Sama paní velvyslankyně, Dr. Bettina Kirnbauer, jim předala maturitní vysvědčení, a díky nanejvýš milé a přátelské atmosféře i nádherným, reprezentativním prostorám to byl pro všechny zúčastněné mimořádný zážitek.

Po slavnostním předávání se všichni měli možnost nejen občerstvit výborným pohoštěním v interiéru rezidence, ale také zavítat do překrásné přilehlé zahrady, která se nachází v přímém sousedství Jeleního příkopu a Lumbeho vily, bydliště současného prezidenta České republiky.

Paní velvyslankyni a jejímu týmu mnohokrát děkujeme za vstřícnost a velice vlídné přijetí a věříme, že si tento den maturantky a maturanti uchovají v paměti jako krásnou tečku za náročným studiem. Moc jim gratulujeme a přejeme jen všechno nejlepší na jejich další životní cestě.